Aktualitások

2019. szeptember 3.
Újra Öko-nap! Tegyünk együtt a környezetvédelemért!
FIGYELEM-FEGYELEM! VÉRADÁS ÉS ÖKO-NAP! NEM csak Újtelepieknek! :)

A VÁROSVÉDŐK ÚJTELEPÉRT EGYESÜLET, A DUNAÚJVÁROSI E-ELEKTRA Zrt. és a MAGYAR VÖRÖSKERESZT VÉRADÁST valamint MŰSZAKI és FÉMHULLADÉK GYŰJTÉST SZERVEZ!
Ugyanitt, ezen a napon lesz a MŰANYAG KUPAKOK LEADÁSA is az Újtelepi Mikulás Party költségeink támogatására.
A VÉRADÁS 10.00 ÓRÁTÓL, AZ ÖKO NAP 8.00 ÓRÁTÓL LESZ. MINDEN CSEPP SZÁMÍT! (Ne feledjük, iratokat hozzunk magunkkal! Személyigazolvány és TAJ kártya fog kelleni)
A RENDEZVÉNY ÚJ HELYSZÍNEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE! (Vak Bottyán utca – Móra Ferenc utca sarkán a volt Újtelepi iskola épülete)
2019. szeptember 21-én (szombaton) DÉLELŐTT 8.00 és 13.00 óra között ÚJ HELYSZÍNEN, a VAK BOTTYÁN UTCÁBAN A JÁTSZÓTÉR MELLETT ELHELYEZETT - POLGÁRŐRÖK ÁLTAL ŐRZÖTT- KONTÉNERBE BE LEHET DOBNI A MŰSZAKI és FÉMHULLADÉKOKAT.(CSAK A FENTI IDŐPONTBAN, ELŐTTE ÉS UTÁNA NEM!!!) A forgalmat polgárőrök irányítják!
AZ ALÁBBI TÁRGYAKAT LEHET ISMÉT ELHOZNI:
MŰSZAKI TÁRGYAK: PORSZÍVÓ, HAJSZÁRÍTÓ, VASALÓ, ELEKTROMOS FŰNYÍRÓ, BOROTVA, SZÁMÍTÓGÉP, RÁDIÓ, MAGNÓ, LEMEZJÁTSZÓ, HŰTŐ, TV (NEM KIBELEZETT), MOSÓGÉP, AKKUMULÁTOR stb.
MINDEN AMI VILLANNYAL VAGY ELEMMEL MŰKÖDIK, KIS ÉS NAGY HÁZTARTÁSI VAGY IPARI GÉP. FÉM/VAS HULLADÉK: KERTI GRILL, KERÍTÉS DRÓT, HORDÓ, LÁBOS, BETONVAS (BETON NÉLKÜL!!!) VÖDÖR, CSÖVEK, ALUMINIUM/RÉZ CSÖVEK, CSAPOK, ZUHANYCSŐ, AJTÓZÁR, KERÉKPÁRVÁZ, HINTAÁGY- VÁZ, KEMPING ÁGY/SZÉK VÁZ, FÉM KERTIGARNITÚRA, SÁTORVÁZ, stb.
A FELSOROLÁS NEM TELJES. AZ ÁTVÉTELT AZ E-ELEKTRA Zrt. FELÜGYELI.
RELATÍV TISZTA (NEM BETONOS VAGY FESTÉKES, OLAJOS) HOLMIKAT VÁRUNK MAJD. ROZSDÁS LEHET. AZ ÁTVÉTELT AZ E-ELEKTRA ZRT FELÜGYELI
EGYESÜLETÜNK PROGRAMOKKAL KÉSZÜL IDÉN is, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt : KIÁLLÍTÁSOK és VÁSÁR IS LESZ, CSUPA KÉZMŰVES, TERMÉSZETES ALAPANYAGBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK SOKASÁGÁBÓL. VÁSÁROLHATUNK A FODOR VARÁZS, A SZAPPANDA, AZ ORSI GYÖNGYVARÁZS KÉZMŰVES TERMÉKEIBŐL KÉSZÍTMÉNYEIBŐL. Lesz Könyv vásár Pentelei történetek I-II című könyvek lesznek megvásárolhatóak.
A GYEREKEK ÖRÖMÉRE ITT LESZ EGY IGAZI KUKÁSAUTÓ IS A Dunanett Nonprofit Kft. jóvoltából, AMELYRE FEL LEHET MÁSZNI, BE LEHET MAJD ÜLNI.
Helyben készült frissen sült KÜRTÖSKALÁCSot is vehet, aki megéhezik, ÉRDEMES ELJÖNNI AZOKNAK IS, AKIK CSAK NÉZELŐDNÉNEK ÉS SÉTÁLNÁNAK EGY JÓT A CSALÁDDAL.
MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL! VÁROSVÉDŐK ÚJTELEPÉRT EGYESÜLET